AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

28 december 2016

Vi har tjuvkikat på vårens nyheter hos Hemtex

Då är ännu ett år snart till ända och vi börjar blicka framåt, vad som kommer under våren och sommaren. Innan jul hade de stora varumärkena visningar under ett par pressdagar. Vårsäsongen hos Hemtex präglas av mönster i blått och vitt, , fina köksprodukter, förvaring i olika utföranden och mattor i alla de slag. Blått i hop med naturmaterial som bast, trä och rotting är ju så fint. Sommarfräscht!

Vårnyheterna Paradis, Fjäder och Maneten mfl från Hemtex Foto: Annika Rådlund
Vårnyheterna Paradis, Fjäder och Maneten mfl från Hemtex Foto: Annika Rådlund

Emma von Brömsen står för Hemtex nya stora designsamarbete med mönstren PARADIS och FJÄDER, som kommer i textilier och accessoarer. Inspirationen har hon hämtat från en resa till Japan när hon utvecklat motiven som har tydliga asiatiska influenser.

Det fläckiga mönstret är det House of Rym som står för, det är Masayoshi Oya som skapat mönstret MANETEN, som kommer i textilier och köksprodukter. Här ska betraktaren kunna använda sin fantasi och göra sin egen tolkning av mönstret, där inspirationen till formerna och färgerna kommer från havet i Sverige.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 

www.hemtex.seNyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Porslin

Presenter

Prylar

Sovrum

Textil

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår