AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

2 maj 2016

Vilken härlig bastu-igloo!

Men kolla in den här supermysiga bastu-igloon! Jag har inte varit in i någon av dem men om vad härliga de ser ut! De har dock inte jättestora fönster men det kan ju vara bra om man inte vill ha en massa insyn. Dessutom smälter den bra in i naturen om man har ett naturskänt läge någonstans.
Den här igloon och ett trädäck med badtunnan på - det vore ju fantastiskt! Jag har tittat på en rad olika bastun, för någon gång ska jag absout skaffa en. Det har ju kommit en hel del spännande design på dem de senaste åren, för någon vanlig fyrkantig bastu verkar ju trist i jämförelse med det här... Som ser ut som en liten hökulle. Gulligt!

Bastu igloo från Dalarnas Bygg & Design
Bastu igloo från Dalarnas Bygg & Design

Igloo-bastun kommer i tre storlekar: Enkel, Dubbel och Trippel och de kostar 42 000, 62 000 och 72 000 kr och de finns i fyra olika färger; nature, hasselnöt, ebon (grön) och kastanj (rostfärgad) och interiörfärgerna finns i naturell, röksvart och bränd (lite flammig). Jag har varit i någon svart bastu förut och då tyckte jag att väggen och bänkarna kändes ännu hetare så man måste ha något bakom ryggen. Jag skulle välja naturell här. Undrar om man kan behandla den som är naturellfärgad på utsisan så den blir vit? Men den kanske snabbt ser lortig ut i och för sig...kanske grön är fint som smälter in i naturen bäst. Färg kostar extra, priserna som är angedd är visst om de är helt naturella.

http://www.dalabyggd.se

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 Nyckelord:

Inspiration

Nyheter

Övrigt

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår