AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

12 november 2012

Vinn! Adventsbricka från Brusewitz Design!

Brusewitz är systrarna Thyra och Ebba Brusewitz som på olika sätt arbetar med att bevara och lyfta fram det traditionella kvinnliga hantverket. Deras Mormorskollektion består av brickor, brickbord, underlägg, servetter och magneter och designen i kollektionen kombinerar det textila arvet med moderna produkter. Mönstret av den klassiska mormorsduken har genom deras design omvandlas till något aktuellt och användbart. Brickorna och underläggen finns i ett flertal olika färger och de görs i samarbete med Formpress på Öland. För chansen att vinna en bricka och underlägg i den fina pepparkaksbruna färgen är det bara att gå in på Allt om bostads facebooksida, gilla sidan och skriva en kort kommentar under bilden varför du vill ha den fina brickan. Den skickas ut lagom till advent!

Foto: Annika Rådlund
Foto: Annika Rådlund

Bricka och underlägg från Brusewitz design är fin att använda året om, men den pepparkaksbruna färgen passar speciellt bra till glöggen och fikat i advent- och jultider. Brickan är 31 cm i diameter och kostar 325 kr och underläggen 50 kr styck. Passa på att tävla för chansen att vinna den fina brickan och fyra underlägg. Tävlingen pågår till och med måndag 19 november.

Allt om bostads facebooksida
Brusewitz DesignNyckelord:

Besök

Historia

Inredning

Jul

Presenter

Prylar

Tävling

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår