AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

22 juni 2014

Vinn bäddset från Jotex nya snygga bäddkollektion!

Sugen på att förnya i sovrummet med nya bäddset? Ta i så fall chansen här och tävla om två stycken fina bäddset från Jotex nya bäddkollektion. Två stycken vinnare vinner två set var!

Fråga: I vilka färger kommer Jotex nya bäddtextil, Percale? Svaret finner du på www.jotex.se

Mejla svaret till annika.radlund@alltombostad.se och skriv "Jotex Percale" i ämnesraden. Skriv också en kort motivering varför du vill vinna seten samt ditt namn och adress. Tävlingen pågår till och med söndag 29 juni och vinnarna meddelas via mejl och på vår facebooksida den 30 juni.

Tävlingen ligger även ute på vår facebooksida gilla gärna den (inte ett måste för att vara med i tävlingen men vi blir förstås glada om du gillar oss). Där kan du även dela tävlingen med dina vänner. Lycka till!

Bäddset Percale / Jotex
Bäddset Percale / Jotex

Percale är ett fantastiskt material för bäddtextil. 100 % bomull som är mjukt mot huden, lyxigt, svalt och följsamt. Slitstarkt och behåller sin färg, mjukhet och känsla länge. Vändbar med två färger ton-i-ton. Fina detaljer som dubbelstickade sömmar och dekorativa knappar. Tvätt 60°. Krympning max 2%. Påslakan 150x250 cm, 1 örngott 60x50 cm. Pris 299 kr/ set.


Jotex
A
llt om bostad på facebookNyckelord:

Inredning

Nyheter

Sovrum

Tävling

Textil

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår