AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

29 maj 2012

Vinn biljetter till showen SOAP på Hamburger Börs på lördag!

Vi har nu fått tag i fyra biljetter till SOAP på Hamburger Börs på lördag. På nätet beskrivs showen som "sexig", "extravagant" och "vågad" med humor och akrobatik. På scenen står badkaren Hommage och Aveo från Villeroy & Boch Gustavsberg AB. Det kommer att visas fyra föreställningar som inte liknar någonting annat.
Vi lottar ut två biljetter till två personer, så att man kan ta med sin vän eller kärlek till detta på lördag 2 juni kl 21:15.på Hamburger Börs. Värde 295kr/biljett.
Gilla oss på Allt om bostads facebooksida  och skriv (under det här inlägget på facebooksidan) varför det är så härligt att bada i ett badkar. Vi lottar på torsdag kväll kl: 21 bland er som deltagit.

Lycka till önskar vi på Allt om bostad tillsammans med Villeroy & Boch Gustavsberg AB!

Vinn biljetter till showen SOAP på Hamburger Börs på lördag!

Nu kommer den Berlinproducerade showen SOAP till Stockholm och Hamburger Börs för fyra exklusiva föreställningar. Vinn biljetter till lördagens föreställning! (Obs: Fribiljetten innebär entré till showen, värde 295kr/person men vill man ha mat och dryck på plats bekostar man det själv)

SOAP klipp från YouTubeNyckelord:

Bad

Övrigt

Tävling

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår