AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

25 juni 2015

Vinn poster Come to Sweden! Åre! Jämtland! Stockholm!

Här har du nu chansen att vinna en av Come to Swedens fantastiska reseaffischer. De har letat upp gamla affisher från hela landet som de trycker upp på högklassigt papper. Storleken är så nära originalet som möjligt och varierar därför. Alla med underbar motiv och har man en kompling till platsen så är det förstås ännu mera värt.

För att vinna en av planscherna: Skriv ett mejl till annika.radlund@alltombostad.se där du i ämnesraden anger: Mälardrottningen, Jämtland eller Åre, beroende på vilken du helst vill vinna. Svara på frågan: Var trycks affischerna? Svaret hittar du på Come to Sweden


Och...följ Allt om bostad på facebook, Tävlingen pågår till och med söndagen den 12 juli och vi meddelar vinnarna både via mejl, på facebook och här i bloggen. .
Lycka till!

Come to Sweden - Åre- Mälardrottningen i Stockholm - Jämtland
Come to Sweden - Åre- Mälardrottningen i Stockholm - Jämtland

"Jämtland" Konstnär: Erik Heffer (1909-1995) Publicerad: 1950-tal.
"Åre" Konstnär: Göte Hennix (1902-1997) Publicerad: 1937
"Mälardrottningen" Stockholm Konstnär: Curt Blixt (1912-2010) Publicerad: 1953

Affischerna är 70 x 100 cm eller 50 x 70 cm och är tryckta på Munkens 150 grams miljöcertifierat svenskt papper.Värde 350 kr/ affisch. Alla affischer levereras inrullade i skyddande papper, i en stadig affischtub.

 

Come to Sweden

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram.Nyckelord:

Inredning

Tävling

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår