AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

16 oktober 2014

Garden Glory - trädgårdsslang med hornhängare

Jag har skrivit om Garden Glory en gång förut, för ett och ett halvt år sedan då de precis lanserat sina första trädgårdsslangar. Slangarna kan hängas upp på en hängare utformad som djurhorn. Du kan se inlägget här.
En husdröm med vacker trädgård men med en tråkig grön slang på husväggen blev starten för Garden Glory - de startade därför detta koncept med designade slangar, tillhörande munstycken och fästen. Det här är ju verkligen en kul fars-dag present också, så här under jaktsäsongen passar det särskilt bra.

Garden Glory - trädgårdsslang med hornhängare

Garden Glorys vision är att liva upp traditionella och praktiska produkter med snygga färger, spännande material och detaljer som tillför något till vår utomhus miljö. Slangarna och dess tillbehör produceras i Skandinavien och finns idag i vit, svart, rosa, grå och guld. Varje säsong lanseras nya färger och ytterligare produkter.

 

Garden GloryNyckelord:

Presenter

Prylar

Textil

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår