Kändiskocken Mathias Dahlgren lanserar nya stek- och kokkärl

Kändiskocken Mathias Dahlgren lanserar nya stek- och kokkärl

På Formex fanns Mathias Dahlgren på plats i Dafras monter för att presentera Culimat Mathias Dahlgren Edition och de senaste produkterna i serien med stek- och kokkärl tillverkade i rostfritt stål. De två nyheterna som de visade upp var Stekpanna och Sauteuse rostfri i fem lager med aluminiumkärna som ska ge jämn värmefördelning ända upp till kanten.
Produkterna ska vara anpassade till sina särskilda användningsområden och de har tagits fram för att klara av den tuffa användningen och de påfrestningar som uppstår i ett restaurangkök.
Så de ska vara tåliga som sagt, och jag tänker att eftersom Mathias Dahlgren är en prisad kock, med stjärnor i Guide Michelin, han har vunnit Bocuse d'Or (kock_VM) och blivit vald till "Kockarnas kock" flera gånger m.m så om han sätter sitt namn på produkterna och han har varit med att ta fram dem så borde de vara väldigt proffsiga och bra.

Nu utökas Culimat Mathias Dahlgren Edition med två nyheter; Sauteuse 22 cm (2,5 L) och Sauteuse 26 cm. Sauteusen leder bort värmen från botten ochska passa bra att koka känslig mat som  gröt, risotto med mera. Den ska förstås även vara bra att steka och woka i.
Priset kommer att ligga på cirka 1 249 kr respektive 1 399 kr.

"Matlagning är inte bara grunden i mitt yrke, det är även min främsta hobby. Jag ville ta fram en serie av kokkärl som fungerar lika bra i hemmet som på restaurang"/Mattias Dahlgren

Ps: Kändiskonditorn Roy Fares var också på Formes och lanserade bakprylar, de kan du se här.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.dafra.se

Facebook Twitter Google Plus Google Plus