AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

7 februari 2015

Maria Montazamis textilkollektion för Living and room

Bland vårens inredning ser vi både ljuvliga pasteller, romantiska former och grafiska mönster. Precis så är även Maria Montazamis textilkollektion för Living and room. I vår presenteras även hennes glas och porslinsserie för Fyrklövern, som jag har skrivit om här. Min favorit i textilkollektionen är den mjuka silvergrå kudden med en stor maffig tofs. Egentligen gillar jag hela serien - den skapar lite extra lyx i vardagen med sina sobra färger och glansiga material. Allt med en touch av Hollywood.

Maria Montazamis textilkollektion för Living and room

Moments påslakansset i 100 % bomullssatin med örngott, 799 kr. Moments prydnadskudde i bomull och viscose i grå vitt, 369 kr. Moments örngott 50x60 och 60x80, 199 kr/st. Waves kuddfodral i pälsimitation med innerkudde, 229 kr. Waves plad i pälsimitation 549 kr, Lanterna i svart metall med silverinsida H 31 cm, 229 kr. Och det bästa av allt: Moments tofs (en så kallad tassel) 139 kr. Living and room säljs genom homeparties, så håll utkik när det är något i din stad. www.livingandroom.seNyckelord:

Inredning

Nyheter

Presenter

Prylar

Textil

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår