AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

15 september 2016

Trendigaste (och mest lättskötta) växterna just nu

Den gröna trenden som råder är inte bara trevlig rent estetiskt, utan även bra för hälsan. Växter renar nämligen luften och ger oss en bättre inomhusmiljö. Plantagen har gjort en trendspaning inför 2017 och de gröna växterna fortsätter att vara hippa i våra hem. De tipsar även om några lättskötta växter: Garderobsblomma, Porslinsblomma, Monstera, Elefantöra (antagligen den mest instagrammade växten i Sverige i år) Kaktus (ingen har väl missat att att det varit galet mycket kaktusar i år) Aloe Vera, Paradisträd och Svärmorstunga är bra och lättskötta växter för alla med ljusgröna fingrar.

Grönt är skönt! Foto: Plantagen
Grönt är skönt! Foto: Plantagen

Växter för alla 2017 är de tåliga växternas år. Välj växter som är lättskötta och kan placeras på olika platser i hemmet, exempelvis i badrummet, i soliga fönster och på sidobord i mörka hörn. Mer om kommande växttrend kan du läsa om här.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.Nyckelord:

Blommor

Inredning

Inspiration

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår