AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

2 juni 2013

Veckans favorit! Svart och vitrandig tapet!

Ni som har sett mina tidigare inlägg om så kallade "Stockholm stripes" på mattor, lampskärmar, stolsöverdrag och annat förstår att den här tapeten måste förstås också bli ombloggad. Nu är det faktiskt så att jag inte har en enda rand hemma själv, men den här kan bli hur snygg som helst i en hall, en trapp eller som fondvägg, Även snygg att matcha mot en annan vägg med något i svart och vitt. Tapeten kommer från Decor Maison och finns bland annat hos Ellos och Tapetshopen.

 

Decor Maison /Ellos/Tapetshopen
Decor Maison /Ellos/Tapetshopen

' Decor Maison från kollektionen Sails And Stripes. Easy Up/Non Woven tapet Bredd: 53cm Längd: 10,05m Mönsterpassning: 0 Cm. Vid normal takhöjd 2,5 meter får man ut 4 hela tapetvåder/tapetrulle. Limmas med :Vävlim, NWlim eller Tapetklister. Limma väggen och häng upp våderna, uppsättningsanvisning (medföljer även, baksidan på tapetettiketten). Pris från 415-435 kr/ rulle hos Ellos och Tapetshopen. Illustrationen kommer från Tapetshopen.

 

Ellos
Se tidigare inlägg om randig inredning och mina randiga byxor här
Randig pläd
Randigt golv
Randig matta
T
apetshopenNyckelord:

Inredning

Nyheter

Tapet

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår