Spanade in Royal Garden i Lars Wallins syateljé!

Spanade in Royal Garden i Lars Wallins syateljé!
Var och kikade in på Fyrklöverns nya servis Royal Garden som tagits fram tillsammans med Sveriges ledande couturedesigner Lars Wallin. Som grädde på moset var han också själv på plats, visningen ägde nämligen rum i hans ateljé på Östermalm. Wow, säger jag - det är ju verkligen någon man sent kommer att glömma! Lokalerna var så fina att man ville flytta in där direkt. Allt på visningen var så fint arrangerat och passade så bra ihop med porslinet- fantastiska blommor i ljuva färger, pastellfärgade ballonger, sidenband, vackra tårtor och förstås Lars Wallins vackra spetsklänningar. Allt passade även ihop med servisens namn som är Royal Garden.

Att Royal Garden har tagits fram just i år är förstås ingen slump, för i år fyller prinsessan Viktoria 40 år (14 juli) och Lars Wallin berättade att servisen är en hyllning till henne. Själv tänkte jag "Fjäril vingad syns på Haga" när jag såg dekoren. Den är ljuvt grön som skiftar från lite mörkare till ljusare och den har sirliga blomrankor och fjärilar som dekor. På kanten är det en silverkant med samma mönster som Fyrklöverns servis Royal Dream, som också har tagits fram av Fyrklövern i samarbete med Lars Wallin. Det är den servisen som är vit och grå/silver på bilderna, och tanken är att man ska kunna mixa och matcha båda serviserna med varann.

Lars Wallin öppnade upp sin ateljé för en unik visning av Fyrklöverns porslin Royal Dream och Royal Garden. Moderator på visningen var trendexperten Stefan Nilsson (till vänster i bild), och till höger om Lars Wallin står Anna Kertes från Fyrklövern. Till och med hon matchade servisen.

Tidigare inlägg:
Lyxig dukningsserie genom samarbetet Dyrberg/Kern och Fyrklövern
Maria Montazamis textilkollektion för Living and room 
M
oments by Maria Montazami - ny servis hos Fyrklövern

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.fyrklövern.se

Facebook Twitter Google Plus Google Plus