AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

8 december 2016

Pantone har utsett Årets färg 2017!

Greenery har utsetts till Årets färg av det internationella färginstitutet Pantone. De utser inför varje år en ny trendkulör, först trendspanar de över hela världen och sedan tas en färg fram som kommer att genomsyra både inredning och mode under året.

Greenery är Årets färg 2017. Foto: Bemz och Pantone
Greenery är Årets färg 2017. Foto: Bemz och Pantone

Färgen Greenery är fräsch och frodig. Tänk björklöv så tänker du rätt.

Till vänster är det Bemz tyg Brera Lino i färgen Leaf passar klockrent in på den nya trendkulören Greenery. Det är ett exklusivt hellinne från brittiska Designers Guild som är förtvättat för att ge en mjuk linnestruktur. Brera Lino Leaf går att få som skräddarsydda överdrag till alla Ikeas stoppade möbler samt även som kuddfodral och andra textilprodukter i Bemz sortiment.

Av de färger som blivit valdta under tidigare år så tycker jag att Emerald (smaragdgrön) som var årets färg 2013, är den som har verkligen har häng med mest av de färger som utsetts de senaste åren. Titta bara under det här året, då den lyxiga smaragdgröna kulören har synts på både sammetöverkast, soffor, marmorprylar och marmorbord.

Grönt är skönt!

Årets färg 2016 är Rose Quarts och Serenity 
Årets färg 2015 var Masala
Å
rets färg 2014 Radiant Orchid
Årets färg 2013 Emerald
Årets färg 2012 Tangerine Tango
Årets färg 2011 Honeysucke

 

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.Nyckelord:

Inredning

Inspiration

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår